• Op maat gemaakt,
  • Passie voor hout,
  • Lariks Douglas en Eikenhout

Steigerhouten zadelkast ”Tilburg”

550,00

Organiseer jouw paardensportuitrusting op een stijlvolle en functionele manier met de Steigerhouten Zadelkast ”Tilburg”. Met zijn hoogwaardige ontwerp, handige opbergvakken en verrijdbaarheid, is deze kast de ideale aanvulling op elke paardenstal.

Beschrijving

Ontdek de Steigerhouten Zadelkast ”Tilburg”: Organiseer Jouw Paardensportuitrusting met Stijl en Gemak

Ben je een gepassioneerde paardensporter en wil je jouw uitrusting op een georganiseerde en stijlvolle manier opbergen? Maak kennis met de Steigerhouten Zadelkast ”Tilburg” – een hoogwaardige kast gemaakt van steigerhout, voorzien van zwart hang- en sluitwerk met een duurzame epoxy coating. Met handige opbergvakken en een verrijdbaar ontwerp biedt deze kast alles wat je nodig hebt voor een functionele en mooie oplossing voor jouw paardensportuitrusting.

Hoogwaardig ontwerp voor optimale functionaliteit

De Steigerhouten Zadelkast ”Tilburg” is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en duurzaamheid. Het steigerhout, bekend om zijn robuuste karakter, biedt een stevige constructie die bestand is tegen het dagelijkse gebruik in de paardenstal. Het zwart hang- en sluitwerk, met een duurzame epoxy coating, zorgt niet alleen voor een eigentijdse uitstraling maar ook voor extra bescherming tegen slijtage en corrosie.

Handige opbergvakken voor jouw paardensportuitrusting

Met handige opbergvakken biedt de ”Tilburg” Zadelkast voldoende ruimte voor het opbergen van al jouw paardensportuitrusting. Van zadel en hoofdstel tot borstels en verzorgingsproducten – alles heeft zijn eigen plekje in de kast. Geen gedoe meer met rondslingerende spullen, maar een georganiseerde en opgeruimde stal.

Stijlvol en tijdloos ontwerp

Het steigerhouten materiaal geeft de ”Tilburg” Zadelkast een natuurlijke en rustieke uitstraling. De combinatie met het zwart hang- en sluitwerk zorgt voor een tijdloos ontwerp dat in elke paardenstal past. Of je nu een moderne of klassieke stal hebt, deze kast voegt een vleugje stijl en elegantie toe aan de omgeving.

Verrijdbaar ontwerp voor flexibiliteit

De ”Tilburg” Zadelkast is uitgerust met wielen, waardoor je de kast gemakkelijk kunt verplaatsen. Dit biedt flexibiliteit in het indelen van de stal of ruimte. Je kunt de kast eenvoudig verplaatsen naar de gewenste plek, waardoor je jouw paardensportuitrusting altijd binnen handbereik hebt.

Afmetingen en specificaties

De ”Tilburg” Zadelkast heeft een breedte van 100 cm, een hoogte van 180 cm en een diepte van ca. 75 cm. Deze afmetingen bieden voldoende ruimte voor al jouw paardensportuitrusting, zonder te veel ruimte in beslag te nemen in de stal.

Maatwerk

Mocht u dit product in andere lengte en breedte maten willen, dan is dit mogelijk bij De Hout Jongens. Geef ons de gewenste maten door en wij maken speciaal voor u het product op maat. Let op! De productprijs zal wel wat afwijken dan.

Contact
Bij interesse kunt u altijd mailen naar info@dehoutjongens.nl of bel/Whatsapp naar: 06-39558343.

LET OP: onze producten worden NIET als bouwpakket geleverd. Ook maatwerk producten worden kant en klaar geleverd.

Extra informatie

Diepte

75 cm

Breedte

100 cm

Hoogte

180 cm

Mogelijkheid voor maatwerk

Ja

Materiaal

Steigerhout

Aantal deuren

2

Aantal planken

8

Aantal schappen

10

Aantal wielen

4

Soort hang- en sluitwerk

Zwarte Epoxy Coating, van het merk Gebroeders Bodegraven

Dikte van het dak

3 cm

Wanddikte

3 cm

Hoogte deuropening

180 cm

Breedte deuropening

100 cm

Vloerdikte

3 cm

Binnenhoogte

168 cm

Binnenbreedte

94 cm

Waterbestendigheid

Spatwaterbestendig

Kleurfamilie

Hout

Kleur

Geen

Afwerking

Onbehandeld

Gemonteerd geleverd

Ja

Bezorging tot

Begane grond